Onder de 30!

Onder de 30!

Op het programma stonden 50 vrije slag estafette, 50 schoolslag individueel, 50 vrije slag estafette en 200 vrije slag individueel.

De eerste 50 vrije slag in de estafette waar ik als 2de zwom (alleen bij de eerste starter telt de tijd), was ik heel scherp weg en het liep ook heel lekker, wat ook aan de tijd te zien was. 28.68 is sneller dan ik ooit gezwommen heb, mijn vorige tijd was 30.12 dus ik was gewoon meer dan een seconde sneller. Deze tijd telde helaas niet, want ik startte als 2de.

De 50 schoolslag ging wat minder goed, want ik zwom meer dan een halve seconde langzamer. Ik was ingeschreven met 33.81 en zwom 34.38

De tweede 50 vrije slag estafette startte ik wel als eerste, dus zou mijn tijd wel tellen. Deze ging ook heel lekker, maar hij was niet sneller dan de eerste keer. Dit komt omdat je als je start echt niet te vroeg kan gaan. Het was nog steeds een hele goede tijd, 28.94.

De laatse afstand was de 200 vrij, wat iets heel anders was dan alle andere drie afstanden. Deze ging ook heel goed, want ik zwom 2 seconden van mijn tijd af. Ik had 2:19.35 staan en zwom 2:17.72