Wedstrijd!!

Wedstrijd!!

Zaterdag hadden we een wedstrijd in eigen bad voorde minioren tot de jeugd. Het idee kwam van de zwembond, en de clubs mochten zelf bepalen of ze een wedstrijd wilden houden en waar en wanneer ze dat deden, zolang het maar binnen een bepaalde tijd was.

Voor mij stond op het programma 200 meter vrije slag, de 50 meter vlinderslag en de 100 meter schoolslag.

De 200 meter vrije slag ging qua techniek goed, maar de tijd was wel balen (2.29,27), 7 seconden boven mijn beste tijd.

De tweede afstand was de 50 meter vlinderslag, die heel erg goed ging want ik zwom ruim 3 seconden van mijn pr eraf (36,09)

De derde en laatste afstand was de 100 meter schoolslag waar we een doeltijd op haddenn gezet van onder de 1.20. Dat haalde ik helaas niet, want ik zwom 1.21,02. Dit was ook een pr van een seconde eraf, en een clubrecord.