Weer iets gebroken

Weer iets gebroken

Op 26 januari was ik een stuk aan het fietsen voor een schoolopdracht. Helaas kwam ik met mijn voorwiel in de berm terecht en kwam te val. Ik had veel last van mijn pink en knie. Na het eten toch maar even naar de huisartsenpost gegaan en daar heeft de huisarts mijn pink weer in de kom gezet. Bij de controlefoto bleek er ook nog een breukje in mijn pink te zitten. Dit betekende dus gips om de breuk te stabiliseren. De chirurg zou de foto de volgende dag beoorden en evenentueel moest er geopereerd worden. En natuurlijk viel ik met mijn neus in de boter, ik moest geopereerd worden. Gelukkig zou ook direct de plaat uit mijn linkerbeen gehaald worden.

Vrijdag 5 februari aan het einde van de ochtend moest ik in het ziekenhuis zijn en rond half 2 werd ik in slaap gebracht. Na anderhalf uur zat mijn vader al weer naast mijn bed en waren er twee pennetjes in mijn linker pink gezet en de plaat uit mijn been gehaald.

Afgelopen vrijdag weer terug geweest om de spalk van mijn linker pink te vervangen voor gips en gelijk zijn ook de hechtingen uit mijn been gehaald. Woensdag 3 maart mag ik weer terug komen om het gips te verwijderen en nu maar hopen dat ik voorlopig niets meer breek en dat de zwembaden snel open gaan.