Minioren/junioren Circuit deel 1

Minioren/junioren Circuit deel 1

Gister was er een wedstrijd in Oosterhout waar voor mij de 200 vrije slag en de 100 vrije slag op het programma stond. Er waren wel corona regels, een daar van was

– je kan NIET eerder naar huis, we gaan als ploeg naar buiten

– na de finish ga je 2 meter uit de kant liggen en je klimt pas het water uit als de volgende serie gestart is.

De 200 vrije slag moest als eerste en ik was als snelste ingeschreven. Hij ging lekker, want mijn eindtijd was 2:22.67 en ik had 2:33.24 staan. De 100 vrije slag was even later al en bij deze werd ik derde, in een tijd van 1:08.49 en ik had 1:13.10 staan.

  • Competitie deel 1 te Andel
  • Martinez Chocolade cup te Amsterdam
  • Junioren circuit deel 2 te ??

One comment

Comments are closed.