Clubkampioen!!

Clubkampioen!!

Andel, clubkampioenschappen de Biesboschzwemmers. Ik moest sowieso de 100 wisselslag en ik kon uit nog 2 andere slagen kiezen, namelijk de 50 vlinderslag, 50 rugcrawl, 50 schoolslag en de 50 vrije slag. IK heb gekozen voor de 50 vlinderslag en de 50 schoolslag. Ik heb bij de Biesboschzwemmers maar één tegenstander in mijn leeftijdscategorie en dat is Herbert Schouten.

Als eerste moest ik de 100 meter wisselslag en een trainingsmaatje lag naast mij en we zwommen gelijk op. Tess Vonk versloeg mij met 2 seconden. We hadden wel beiden een PR. Ik zwom 1:20:76. Tess zwom 1:18:28.

Hierna kwam de 50 vlinder. Ik finishte in 40:25, net geen PR.

En als laatsste de 50 meter schoolslag die ik alleen mocht zwemmen. Ik finishte in een PR van 40:17.

De familie estafette zwom ik met mijn zusje en met mijn vader. Dit is 3×25 meter. Wij finishten als 6de.

Als laatste de kaarsjes estafette waarbij je naar de overkant moet zwemmen en daar een kaarsje pakken.

Uitslag

Foto album